Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Nokialta uusi talvirengas pyöräkuormaimiin

Nokian Renkaat on esitellyt uuden talvirenkaan. Nokia Hakkapeliitta Loader -rengas on suunnattu pyöräkuormaimin, joita käytetään talvisissa työtehtävissä, kuten aurauksessa ja katujen kunnossapidossa.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Nokian Renkaat esitteli traktoreille suunnatun Nokia Hakkapelitta TRI-talvirenkaan vuonna 2014. Nyt yhtiö laajentaa talvirengasvalikoimaansa myös pyöräkuormaimiin esittelemällä Nokia Hakkapeliitta Loader-renkaan. Rengas on tarkoitettu kuormaimilla suoritettavaan talvikunnossapitoon, kuten lumenauraukseen. Hakkapeliitta Loader -rengasta on saatavilla kolmessa koossa: 17.5R25, 20.5R25 ja 23.5R25.

Hakkapeliitta Loader-talvirenkaan pintakuvio on lamelloitu maksimaalisen pidon saavuttamiseksi ja puhdistuvuuden parantamiseksi. Valmistajan mukaan aggressiivinen ja epäsymmetrinen pintakuvio mahdollistaa huipputason pidon niin veto- ja sivusuuntaan. Kumiseos on täysin uusi ja kulutuspinta on aiempaa paksumpi. Kulutuspintaan on esimerkitty nastojen paikat.

”Nokian Hakkapeliitta Loader -erikoisrenkaan ominaisuudet on luotu talvityöskentelyyn, ja se on parhaimmillaan silloin, kun haetaan maksimaalista pitoa ja tehokkuutta ammattimaiseen työntekoon. Tuote on kehitetty toimimaan erinomaisesti talvella kuitenkaan vaarantamatta kestävyyttä kesäkäytössä”, kertoo Nokian Raskaiden Renkaiden tuotepäällikkö Matti Kaunisto.