Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Land Rover Defenderistä pakettiauto

Land Roverin maahantuoja Inchcape Motors Finland on räätälöinyt Suomen markkinoille pakettiautona rekisteröitävissä olevan Defender Light Commercial Vehicle -malliston.
Kuva: Valmistaja/Ali Kesanto
Defenderin tavaratila on 1650 mm pitkä ja kant.avuutta löytyy noin 900 kg. Lisävarusteena on mahdollisuus hankkia kolmas istuin etuistuinten taakse. Pakettiauton verotuksen ansiosta hinta on edullisinta henkilöautomallia noin 25 000 halvempi.
Defenderin tavaratila on 1650 mm pitkä ja kant.avuutta löytyy noin 900 kg. Lisävarusteena on mahdollisuus hankkia kolmas istuin etuistuinten taakse. Pakettiauton verotuksen ansiosta hinta on edullisinta henkilöautomallia noin 25 000 halvempi. Kuva: Valmistaja/Ali Kesanto

Uusi Land Rover Defender LCV on saatavilla 110 korimalliin ja kolmessa varustetasossa, kaksi- tai kolmipaikkaisena. Nokalla on Ingenium moottoriperheen uusi D200 MHEV diesel. 3,0-litrainen turboahdettu rivikuutonen MHEV (kevythybridi) diesel tarjoaa 500 Nm huippuväännön.

Takapenkkien paikalle muokatussa tavaratilassa on parhaimmillaan tasaista lastaustilaa 1650 mm, kantavuuden ollessa noin 900 kg. Jarrullinen perävaunumassa on 3500 kg. Lisävarusteena saatavilla oleva perävaunun peruutusavustimen avulla vaunun kiinnitys ja peruutus onnistuu helpommin ahtaissakin tiloissa. Peruutusavustin mahdollistaa perävaunun kanssa peruuttamisen käyttämällä vain keskikonsolin pyörökosketinta ja kaasu-/jarrupoljinta ohjauspyörään koskematta.

Uusi Defender on täysverinen maastoauto. Siinä on jatkuva neliveto, automaattivaihteisto sähköisesti kytkettävällä alennusvaihteistolla, elektronisesti ohjattu keskitasauspyörästön lukko sekä lisävarusteena saatava aktiivinen takatasauspyörästön lukko. Maastoajo-ohjelmaa voidaan muokata yksittäisten ominaisuuksien osalta. Omille asetuksille on neljä muistipaikkaa. Auto voi myös valita sopivammat ajoneuvoasetukset älykkään automaattitoiminnon avulla. Autossa on vakiona erillisilmajousitus tasonsäädöllä. Sen ansiosta maavara maastoasennossa on 290 mm.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Defender LCV:stä löytyy myös Land Roverin uusi Pivi Pro -tietoviihdejärjestelmä 10” näytöllä. Seuraavan sukupolven kosketusnäyttö on intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen, ja se vaatii vähän valintoja usein käytettyjen tehtävien suorittamiseksi, kun taas sen always-on- suunnittelu takaa melkein välittömät vastaukset. Myös navigaatio on vakiona.

Defender 110 LCV-mallien asiakastoimitukset käynnistyvät kevään aikana. Hinnat alkavat 63 394 eurosta.