Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Fors MV tuonut markkinoille suuremmalla kantavuudella varustetun ja laajasti muokattavissa olevan Farma-metsäperävaunun

Farma-metsäperävaunumallistoon tulee uusi T 17 -malli. Sen kehityksessä on panostettu vaunun hyötykuorman lisäämiseen, käyttämällä erikoisteräksiä. Vaunu on kaksipalkkirunkoiseksi vaunuksi monipuolisesti muokattavissa.
Kuva: Fors MV
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Uusi T 17 -malli on kaksipalkkirunkoinen vaunumalli. Aikaisemmin kaksipalkkirunkoisissa vaunuissa ovat putkesta taivutettujen karikoiden kiinnityspisteet kiinteästi vaunun runkoon hitsatut. Nyt T 17 kohdalla karikoiden kiinnityspisteet ovat toteutettu pulttikiinnitteisinä ja siten niiden määrä ja paikat ovat monipuolisesti aseteltavissa. Tämä mahdollistaa vaunun muokattavuuden eri puutavaramitoille, aina 1 metrin pituudesta alkaen.

Kuormatilan pituus on maksimissaan peräti 5,4 metriä ja kuormatilan poikkileikkauspinta-ala on reilun kokoinen, 3,2 m2. Maavaraa vaunussa on 63 senttiä ja nivelaisan kääntökulma on 40 astetta molempiin suuntiin. Vaunu on varustettavissa erikokoisilla renkailla, aina vakiovarustuksen 500 millin leveydestä aina metsäkonekokoluokan 710 millisiin asti. Vetojärjestelmäksi on saatavilla joko rullaveto tai napamoottoriveto ja niille CanBus-järjestelmää hyödyntävä ohjausjärjestelmä.