Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Tulevaisuuden raskaan sarjan tekijät esiin

Koneet käyntiin! -tapahtuma on tarkoitettu logistiikan ja maarakennusalan yrittäjille, opiskelijoille ja oppilaitoksille. Tapahtuman tarkoituksena on saattaa alan tekijät, alojen opiskelijat ja yrittäjät löytämään toisensa.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

"Ensimmäinen, tammikuussa järjestetty tapahtuma oli menestys paikalle saapuneiden yritysten ja opiskelijamäärien mukaan ja osallistujat olivat enimmäkseen hyvin tyytyväisiä tapahtumaan”, toteaa Taavi Heikkinen, SKAL Pohjois-Suomi ry:n toiminnanjohtaja.

Menolippu työelämään -hankkeen projektipäällikkö Antti Vainiokangas näkee tapahtuman hyvänä mahdollisuutena opiskelijoille ja työnantajille.

”Tapahtuma tarjoaa rekrytointimahdollisuuksia ja antaa yrityksille mahdollisuuden tutustua oppilaitoksen toimintaan, henkilökuntaan ja opiskelijoihin sekä antaa verkostoitumismahdollisuuden muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Yhteistyö yritysten kanssa kehittää koulutusta ja lisää työssäoppimisen ja oppisopimuskoulutuksen mahdollisuuksia.”

Koneet käyntiin! -logistiikka- ja maarakennusalan rekry- ja messutapahtuma järjestetään keskiviikkona 23.11.2017 klo 14.30–18 Oulun seudun ammattiopiston Kempeleen toimipisteessä, Niittyrannantie 5, Kempele. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä OSAOn Kempeleen-Limingan ja Haukiputaan yksiköt, SKAL Pohjois-Suomi ry sekä Ammattiopisto Luovi.