Lisää tehoa ja vääntöä Toyota Land Cruiseriin

Yli 50 vuoden ikään päässyt maastoauto Toyota Land Cruiser saa päivityksessä lisää tehoa ja vääntöä 2.8-litraiseen moottoriin.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Toyota Land Cruiser saa lisäpotkua uudistuneesta moottorista. Moottori on sinällään Land Cruiserista jo aiemmin tuttu 2,8-litrainen, yhteispaineruiskutteinen ja pakokaasuahdettu rivinelonen. Teho on noussut 150 kW / 204 hv lukemiin 3 400 rpm kohdalla ja suurin vääntömomentti on nyt 500 Nm ja käytettävissä laajalla 1 600–2 800 rpm kierroslukualueella.

Tehon lisäyksestä huolimatta mallin WLTP-kulutus- ja päästölukemat eivät ole juurikaan muuttuneet. Malliversiosta riippuen yhdistettyä kulutusta vastaava polttoaineenkulutus on 9,6 l / 100 km ja sitä vastaava CO2-päästö on 249–252 g/km.

Mallisto koostuu jatkossa Active-, Style- ja Premium-varustetasoista. Premium-varustetaso on saanut päivitystä ulkonäköönsä etusäleikön, ikkunalistojen ja takaluukun koristelistan ollessa jatkossa mustia. Lisäksi kyseisen malliversion takavalot ovat ulkokuoreltaan kirkkaat.

Toyota Land Cruiser -malliston hinnat alkavat Active-varustetason autoverollisesta 95 845,11 eurosta. Uudistunut Land Cruiser -mallisto on nyt ennakkomyynnissä ja ensimmäiset autot saapuvat Suomeen vuodenvaihteessa.