Renault Trucks -malleihin päivityksiä

Renault Trucks T- ja T High 2020 sekä D- ja D Wide 2020 -mallit saavat niin kuljettajan työympäristöön, tuottavuuteen, turvallisuuteen, ajomukavuuteen ja polttoainetaloudellisuuteen vaikuttavia päivityksiä.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Renault Trucks D - ja D Wide -malleissa on vakiovarusteena mukautuva vakionopeudensäädin (ACC).
Renault Trucks D - ja D Wide -malleissa on vakiovarusteena mukautuva vakionopeudensäädin (ACC). Kuva: IMac Studio I/Valmistaja

Renault Trucks T-sarjan kuorma-autojen uusien DTI 11 ja DTI 13 Euro 6 Step D -moottorien polttoaineenkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä on nipistetty kolme prosenttia edelliseen sukupolveen verrattuna. Vuoden 2020 malliin tulee uudet vetoakselit ja kevyemmät jarrulevyt. Lisäksi autoon voi aktivoida uudet polttoainetaloudellisuusasetukset, jotka mahdollistavat toisen kolmen prosentin päästö- ja kulutusalennuksen. Renault Trucksin T- ja T High -mallien moottorit ovat yhteensopivia synteettisen XTL-polttoaineen ja biodieselin kanssa.

T-sarjan ohjaamossa on nyt kokonaan tekstiiliverhoillut istuimet, kaksi kuljettajan käsinojaa sekä nahkainen ohjauspyörä. Kolmeen suuntaan säädettävä ohjauspylväs on nyt vakiovaruste. T-sarjan kuorma-autoissa on hiilikuituviimeistelty kojelauta, alumiiniset kahvat ja metalliset ovikynnykset. Renault Trucksin vuoden 2020 T- ja T High -malleissa on myös entistä suuremmat 221 litran säilytystilat

T- ja T High -malleihin on saatavana Roadpad+ mediakeskus, jolla kuljettajat voivat kuunnella musiikkia, käyttää puhelimen handsfree-toimintoa sekä ajaa turvallisesti näyttöön saatavien kameroiden ansiosta. Roadpad+ auttaa kuljettajaa myös löytämään oikean reitin kuorma-autokohtaisen navigointijärjestelmän avulla.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

D- ja D-Wide -malleissa tehokkaampi työympäristö

Vuoden 2020 D-sarjan malleissa on uudistettu kojelauta, uusi ohjauspyörä sekä uusi mustavalkoinen mittaristo. Kuljettajan työn helpottamiseksi ohjaamoon on lisätty tablettipidike, valinnainen pidike toista älypuhelinta varten ja kaksi USB-C-porttia. Ajoneuvoissa on myös uusi radiojärjestelmä, joka tukee maanpäällisiä digilähetyksiä (DAB+).

Lisävarusteena on tarjolla Comfort Pack -paketti, joka sisältää nahkaisen ohjauspyörän, kuljettajanistuimen sivutuen, lisää säilytyslokeroita, toisen älypuhelinpidikkeen ja kattoluukun D Wide -mallissa.

Uudet varusteet parantavat myös turvallisuutta. Renault Trucksin D- ja D Wide -malleissa on vakiovarusteena mukautuva vakionopeudensäädin (ACC). Tarjolla on LED-takavalot näkyvyyden parantamiseksi. Lisävarustelistalta voi ruksia nyt Protect Pack -paketin, joka sisältää LED-takavalot, mäkilähtöavustimen, näkyvyyttä parantavan katveikkunalla varustetun oven ja peruutusvaroittimen.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Tuottavuutta kohentaa lisävarusteena saatava Fuel Eco -paketti, joka sisältää säädettävän kattoilmanohjaimen, Power-tilan rajoitustoiminnon, moottorin automaattisen sammutustoiminnon kolmen minuutin tyhjäkäynnin jälkeen, Optiroll-rullaustoiminnon (D Wide -mallissa), optimoidun Fuel Eco -vaihteisto-ohjelmiston (D Wide -mallissa) ja irtikytkettävän ilmakompressorin (vain DTI 11 -moottoreissa).

Renault Trucksin D- ja D Wide E -moottorit ovat yhteensopivia synteettisen XTL-polttoaineen ja biodieselin kanssa. Vuoden 2020 mallit ovat saatavana myös maakaasuversioina (D Wide CNG) ja täyssähköversioina (D ja D Wide Z.E.).

Lue lisää