Doosanilta uusi pyöräalustainen Doosan DX100W-7 -kaivinkone – koneen turvallisuuden mainitaan olevan markkinoiden paras

Doosan DX100W-7 laajentaa merkin tuotevalikoimaa reilun kymmenen tonnin pyöräalustaisten kokoluokkaan. Kone on suunnattu etenkin kaupunkiympäristöihin. Uutuuden mainitaan olevan erittäin vakaa ja turvallinen.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Doosan laajentaa valikoimaansa 10,7 tonnisella pyöräalustaisella kaivinkoneella. Tiedotteen mukaan uutuus tarjoaa korkeaa suorituskykyä etenkin urbaaneihin ympäristöihin. Koneen kerrotaan yhdistävän kompaktit ulkomitat tuottavuuteen ja suorituskykyyn. Vakiona Doosanissa on etupyöräohjaus – lisävarusteena on saatavana myös rapuohjauksen mahdollistava nelipyöräohjaus.

Koneen turvallisuuden mainitaan olevan markkinoiden paras. Asiaan vaikuttaa etenkin 1 350 tonnin painoinen vastapaino, joka parantaa kaivuvakautta. Ulottuvuus on varmistettu kaksiosaisella kaivupuomilla. Lisäksi ominaisuuksiin kuuluu puomin tyvitaitto.

D110W:ssä on vakiona premium-luokan istuin sekä sivu- ja peruutuskamerat. Optiona on saatavana myös 360 asteen ylänäkymän tuottava kamerajärjestelmä sekä esteet tunnistava tutka.

Voimanlähde on 75 kilowattinen Doosan D34. Valmistajan mukaan moottoriteho, hydrauliikan tuotto ja vetovoimat ovat kokoluokan parhaat. Stage 5- päästömääräykset täytetään hapetuskatalysaattorin (DOC), hiukkassuodattimen (DPF) sekä SCR-järjestelmän avulla ilman EGR-venttiiliä. Myös jäähdytysjärjestelmän tehokkuutta on parannettu, mikä osaltaan pienentää päästöjä.

Lue lisää