Syyskuun Maxpo-näyttely siirtyy ensi keväälle

Joka toinen vuosi Hyvinkään lentokentällä pidettävä maarakennus- ja ympäristöhoitokoneiden ammattimessu Maxpo siirretään syyskuulta ensi toukokuuhun. Maxpo järjestetään 5.–7.5.2022
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Samalla Messukeskus ja Rakennuskonealan Näyttely-yhdistys tiivisti yhteistyötään entisestä ja sopi Maxpon järjestämisestä kevään 2022 lisäksi syksyllä 2023 ja 2025. Tavoitteena on tehdä myös syksylle 2021 ja välivuosille uudenlainen toimialan kaupallisuutta lisäävä kokonaisuus.

”Maxpon myynti on mennyt erittäin hyvin, jatkamme myyntiä ja keväällä on odotettavissa upea tapahtuma”, kertoo liiketoimintapäällikkö Juha Kuusla Messukeskuksesta. ”Hyvä, ettei työ mene hukkaan ja tapahtuma siirtyy keväälle 2022. Sinne siirtyvät myös kaikki varaukset ja yhteistyökuviot.”

Tapahtuman toimeksiantaja Rakennuskonealan Näyttely-yhdistys ry:n puheenjohtaja Marakon-konsernin hallituksen puheenjohtaja uskoo päätöksen olevan oikea.

”Siirto antaa yrityksille aikaa valmistautua tapahtumaan entistä paremmin. Kohtaamisten kaipuu ja uutuuden jano yltyvät ja saavat varmasti entistä enemmän porukkaa liikenteeseen. Tapahtuma on aina ollut erittäin kaupallinen ja tarve kohdata vain kasvaa. Olemme myös iloisia siitä, että yhteistyö Messukeskuksen kanssa jatkuu tiiviinä.”

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Viime kerralla vuonna 2019 Maxpoon osallistui yli 250 yritystä ja käytössä oli yli 61 000 neliömetriä. Ammattikävijöitä messuilla oli kolmen päivän aikana lähes 15 000.

Uusi tapahtuma-ajan kohta päivitetty artikkeliin 18.6.2021.