Konekauppaa Kuopion tammimarkkinoilla

Kuopiossa järjestetään perinteiset tammimarkkinat 26.–27.1. Tapahtumaan osallistuvat myös Rotator ja Witraktor omissa toimipisteissään.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Kuopion perinteiset tammimarkkinat on järjestetty jo 1700-luvulta lähtien. Kauppatorilla järjestettävä tapahtuma on eräs Suomen vanhimmista markkinaperinteistä. Viime vuosina mukaan ovat liittyneet myös muutamat konekauppiaat.

Rotator esittelee omassa toimipisteessään, osoitteessa Lukkokuja 2, mm. kuutossarjalaisia Hitacheja eri kokoluokista, Furukawan iskuvasaroita ja Bomagin tärylätkiä, Merlon Roto-kurottajaa sekä DINO- ja JLG-nostimia. Lisäksi Rotatorin jälkipalvelut esittelee huolto- ja varaosatarjouksia. Paikalla on myös lukuisa joukko yhteistyökumppaneita tuotteineen ja palveluineen. Tapahtuma on avoinna perjantaina klo 9–17 ja lauantaina klo 9–14.

Witraktor esittelee laajan valikoima Cat-koneita, Wille-ympäristönhoitokoneita, Linde-trukkeja, Eberspächer-ajoneuvolämmittimiä ja Cat-aggregaatteja. Paikan päällä on paljon puuhaa, tekemistä ja näkemistä. Kilpailussa tarjolla on Catin taskulamppu. Witraktorin Toivalan toimipisteen osoite on Asentajankuja 4, 70900 Toivala. Ovet ovat avoinna perjantaina klo 10–17 ja lauantaina klo 10–14.