Agri-Inno palkitsee Maatalousalan innovaation

Maataloustoimiala on saanut uuden Suomen Messusäätiön rahoittaman Agri-Inno-palkinnon, joka on suuruudeltaan 5000 euroa. Se jaetaan joka toinen vuosi MaatalousKonemessujen yhteydessä henkilölle, ryhmälle, yhteisölle tai yritykselle, joka on kehittänyt innovaation, joka tuo maataloustoimialalle positiivista imagoa ja josta voi kehittyä kansainvälisestikin merkittävä tuote tai palkinto.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Raati valitsee palkinnonsaajan lähetettyjen ehdotusten perusteella. Vuonna 2018 raatiin kuuluvat toiminnanjohtaja Antti Sahi Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK:sta (pj), toimitusjohtaja Juha Nuutinen ProAgriasta, toimitusjohtaja Juha Ojala Työtehoseurasta ja puheenjohtaja Risto Varis MaatalousKonemessujen kehitysryhmästä.

Raati ottaa arvioinnissa otetaan huomioon muun muassa seuraavia asioita: Palkinnon saaja on toiminnallaan ja asiantuntemuksellaan edistänyt innovaation syntymistä tai kehittänyt innovaation, josta on mahdollista kehittää merkittävä tuote tai palvelu. Innovaatio on edistänyt toimialan tuottavuutta tai kestävää kehitystä. Palkinnon saaja on tehnyt innovaatiota tunnetuksi kotimaassa ja ulkomailla. Ehdotukset perusteluineen voi lähettää 1.6.–4.10.2018 lomakkeella, joka löytyy verkkosivulta www.maatalouskonemessut.fi