Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Koskitukki mukaan LogForce-palveluun

Suomalainen puunhankintayritys, Koskitukki, teki elokuussa sopimuksen metsäalan puunkuljetuspalvelun LogForcen käyttöönotosta.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

LogForce-palvelun avulla kuljetusyrittäjä suunnittelee ja ohjaa puuraaka-aineen toimitusketjua lähtövarastosta käyttöpaikalle.

"Haluamme olla mukana kehittämässä metsäteollisuuden ja yrittäjien kanssa metsäalan kuljetuksia. Standardit ohjelmistot antavat hyvän perustan tehostaa toimintaa ja tästä hyötyvät sekä teollisuus että yrittäjät", metsäpäällikkö Jussi Joensuu kertoo.

LogForce-palvelun keskeinen hyöty metsätoimialalle on paremman asiakashallinnan mahdollistaminen. Luopuminen metsäorganisaatiokohtaisista järjestelmistä luo edellytykset yrittäjien joustavaan työskentelyyn eri tilaajaorganisaatioille.

Koskitukki Oy liittyi mukaan palveluun ensimmäisenä isona mekaaniseen metsäteollisuuteen erikoistuneena puunjalostajana. LogForce-palvelun toimittaa espoolainen Fifth Element Oy, joka on osa yhdysvaltalaista Trimble-konsernia.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Koskitukki Oy on lisäksi tehnyt aiesopimuksen liittymisestä WoodForce-palveluun. WoodForce-palvelu on yrittäjäpalvelu korjuu- ja metsäpalveluyrittäjille. Palvelu sisältää puun ja metsäenergian korjuun ja metsänhoidon työn suunnittelun sekä koneiden ohjelmistot. WoodForce-palvelua rakennetaan hankkeessa, jonka tilaajia ovat Metsä Group, Stora Enso ja Metsähallitus.