Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Kesko keskittyy Claasiin

Kesko lopettaa Massey Ferguson -traktoreiden myynnin. Yrityksen mukaan varastossa olevat koneet myydään ja uusiakin voidaan tilata kesäkuun alkuun asti. Jatkossa Kesko keskittyy Claas-traktoreiden myyntiin.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

”Olisimme jatkaneet AGCO-konserniin kuuluvan Massey Fergusonin myyntiä, mutta AGCOn johti päätti toisin.Toisaalta, voimme nyt keskittyä Suomessakin Claasin myyntiin, joka on lähtenyt hyvin käyntiin”, kertoo Konekeskon myyntipäällikkö Arto Hukka.

”Hoidamme myymiemme Massey Ferguson traktoreiden takuut ja vastaamme huollosta sekä jälkimarkkinoinnista siihen asti, että Massikan uusi myyntiketju pääsee vauhtiin”, hän lupaa.

Claas-traktorit ovat kuuluneet Baltiassa Keskon valikoimaan jo kymmenkunta vuotta, mutta Suomen myynti alkoi vasta viime lokakuussa. Helmikuun loppuun mennessä Suomeen oli rekisteröity yhteensä 21 Claas-traktoria. Koneviestin numerossa 3/2016 julkaistun traktoreiden myyntilukutaulukon perusteella Claasin markkinaosuus on Latviassa 10,3%, Virossa 6,6% ja Liettuassa 2,1%.

Massey Fergusonin myynti Suomessa jatkuu varmasti, mutta virallista tietoa jatkajasta ei vielä 8.3 iltapäivällä ollut.