Wihuri esitteli virtuaalisesti uuden John Deere 8R -sarjan

Wihuri esitteli virtuaalisessa lehdistötilaisuudessa uuden 8R-sarjan, joka koostuu viidestä mallista. Mallien teholuokat ovat 280–410 hevosvoiman välillä. Saatavilla on myös telaversio.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Tilaisuudessa esitelty 8R-sarja on parhaimmillaan vetokoneena - vaihteistovaihtoehtoina ovat niin powershift- kuin portaattomatkin vaihteistot. Jäähdytysjärjestelmän ja voimansiirron tehohäviöitä on onnistuttu pienentämään, jolloin valmistajan mukaan moottorin tehosta suhteellisen suuri osuus välittyy renkaille. Myös moottorin kulutusta on onnistuttu pienentämään samalla, vaikka nimellisteho on vastaavasti kasvanut.

8R-sarjan muotoilu on tehty yhteistyössä amerikkalaisen BMW Designworks -suunnittelutoimiston kanssa. Muotoilussa on panostettu erityisesti hytin materiaaleihin ja ergonomiaan. Traktorin hyttiin on saatavana kolme eri varustelupakettia, joista kalleimmassa vaihtoehdossa on muun muassa hierova, ilmastoitu istuin, valovirtapistoke, jääkaappi ja 4 USB-liitintä. Kaikissa R-malleissa kamerat ovat integroituna traktorin eteen ja taakse.

Samassa lehdistötilaisuudessa Wihuri esitteli myös John Deeren Autotrack Universal 300 -automaattiohjauksen, joka sopii yli 600 markkinoilla olevaan traktorimalliin jälkiasenteisena. Järjestelmä on ISOBUS-sertifioitu sisältäen antennin ja ohjaussarjan, mitkä ovat tarvittaessa siirrettävissä traktorista toiseen.

Lisää John Deeren 8R-sarjasta voit lukea seuraavassa Koneviestistä 15/2020, joka ilmestyy 29.10.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Lue myös Koneviesti 14/2020 -lehdessä ilmestynyt artikkeli tehokkaampaan suuntaan laajenneesta John Deeren 7R-mallistosta !