Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Infra ry mukaan kuljetusalan edunvalvojiin

Infra ry liittyi mukaan Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n käynnistämään edunvalvontatoimintaan Brysselissä. Yhteensä yhdeksän suomalaisen maantieliikenne- ja yrittäjäjärjestön yksikkö on näkyvä toimija EU-päätöksenteossa.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

SKALin perustama EU-edunvalvontaverkosto sai yhdeksännen jäsenen, kun sen vahvuuteen liittyi maa- ja vesirakentajia edustava Infra ry marraskuusta 2017 alkaen. Brysselin edunvalvontayksikkö palvelee Infra ry:tä EU-vaikuttamistyössä. Lisäksi Infra saa raportointia ja seurantatietoa infrarakentamisen erityiskysymyksiin liittyen.

SKAL tuottaa edunvalvontapalvelut liikennejärjestöjen ja Suomen Yrittäjien yhteisestä Brysselin toimipisteestä. Edunvalvonnan järjestämisestä Brysselissä vastaa toimiston pysyvä EU-edustaja tiimeineen.

"Tavoitteenamme on päästä vaikuttamaan eurooppalaisten liikenneverkkojen rakentamiseen ja rahoitukseen liittyvään päätöksentekoon, joten koemme välttämättömänä olla läsnä siellä, missä päätökset tehdään, Infra ry:n toimitusjohtaja Paavo Syrjö luonnehtii.

Brysselin yhteinen EU-edunvalvonta kattaa kaikki keskeiset toimijat parlamentissa, komissiossa, Suomen pysyvässä EU-edustustossa sekä laajan joukon sidosryhmiä. Verkoston suomalaisjärjestöihin kuuluvat SKAL ry:n ja Infran ohella Autoliikenteen Työnantajaliitto, Suomen Yrittäjät, Linja-autoliitto, Suomen Taksiliitto, Autoalan Keskusliitto, Suomen Tieyhdistys ja Suomen Autokoululiitto.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY