Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Uusi järeämpi John Deere H415HD -harvesteripää vaikeisiin olosuhteisiin

John Deere H415HD kuuluu valmistajansa nelirullaisten hakkuupäiden malllistoon ja tarjoaa enemmän voimaa suurten ja vahvaoksaisten runkojen käsittelyyn.
Kuva: Valmistaja
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Uusi H415HD täydentää John Deeren keskikokoluokan harvesteripäämallistoa. Uudessa H415HD-harvesteripäässä on vahvistettu tilttirunkoa sekä syöttömoottorien ja syöttömoottorien letkujen suojuksia. Käyttövarmuutta lisäävät välyksettömät Expander-tapit syöttömoottorien varsien ja alakarsintaterien akseleissa ja tilttisylinterien ylätapeissa. Samat ratkaisut ovat saatavilla myös aikaisempiin harvesteripäämalleihin varaosana.

H415HD harvesteripään uusi matalampi sahalaatikko mahdollistaa lyhyemmän kannon tekemisen. Kiinteän alakarsintaterän uusi muotoilu helpottaa ja tehostaa mutkaisien ja suurten runkojen käsittelyä. Harvesteripään runkoon on tehty vahvistuksia käytännön kokemusten perusteella.

Uuden vahvistetun hakkuupäämallin paino varustettuna rotaattorilla ja riipukkeella on 1 530 kiloa. Maksimi katkaisuläpimitta on 75 senttiä. Suurin syöttönopeus on 2,9 - 7,0 m/s ja syöttövoima on 25–42 kN. Uutuus on saatavissa JD 1207g ja 1470G -harvesterimalleihin.