Hyundai laajentaa valikoimaansa – nyt mukaan myös dumpperit

Hyundai Construction Equipment on esitellyt kaksi dumpperia. Uutuudet ovat ensimmäinen Hyundain ja Doosanin yhteistyö hedelmä.
Hyundai laajentaa valikoimaansa myös dumppereihin.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Hyundai kasvattaa valikoimaansa myös dumppereihin. Aluksi esitellään kaksi mallia kokoluokissa 30 ja 45-tonnia. Kuusiakselisissa vetojuhdissa on jatkuva veto kaikissa pyörissä. Etenemiskyvyn kerrotaan olevan erittäin hyvä.

Tiedotteen mukaan uutuudet ovat kompakteja – ZF:n akseleiden ja lyhyen etuosan lupaillaan tuovan kokoluokan pienimmän kääntösäteen ja erinomaisen vakauden. Ajomukavuutta parantaa myös etuakselin hydropneumaattinen jousitus.

Painojakauma jakautuu tasaisesti koko rungon pituudelta. HA30A:n lavan koko on joko 16,8 kuutiota takalaidasta riippuen. HA45:ssä samat lukemat ovat joko 24,4 tai 26 kuutiota. Molempiin versioihin on lisävarusteena saatavana pakokaasulla toimilla lavanlämmitys.

Scanian moottorilla

Molemmissa koneissa käytössä on Stage 5-päästömääräykset täyttävät Scanian moottorit. Pienemmässä on tehoa 276 kilowattia ja suuremmassa 386 kilowattia. Molemmissa käytössä on kahdeksanportainen ZF:n vaihdelaatikko. Huoltojen helpottamiseksi ohjaamon voi kipata eteenpäin.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Kaksi uutta mallia ovat ensimmäinen silminnähtävä merkki Hyundain ja Doosanin yhteistyöstä sen jälkeen, kun Hyundai osti Doosan Infracoren. Molemmat merkit toimivat nyt Hyundai Genuinen alla, mutta jatkavat kuitenkin itsenäisinä yrityksinä ja erillisen johtoryhmän alla.

Tulevaisuudessa synergiaetuja tullaan hyödyntämään myös muissa tuoteryhmissä. Tämä liittyy mm. tuotekehitykseen, suunnitteluun ja valmistukseen. Tiedotteen mukaan yhdistetyt teknologiat tulevat koskemaan myös kaivinkoneita ja pyöräkuormaimia. Ratkaisulla pyritään vahvistamaan molempien merkkien myyntiä omien kanavien kautta.