DCM:n lannoitteenpintalevittimet NHK:n valikoimiin

NHK-Keskus on aloittanut italialaisen DCM:n lannoitteenpintalevittimien edustajana. DCM on valmistanut pintalevittimiä Italiassa vuodesta 1980, ja nyt ne tulevat ensimmäistä kertaa saataville myös Suomessa.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

DCM eli Dal Cero Metalworking on italialainen perheyritys, joka on keskittynyt pintalevittimien valmistamiseen viini- ja avomaaviljelyn tarpeisiin. Työleveyksiltään valmistajan koneet asettuvat 10 ja 42 metrin välille.

”Otamme tämän uuden tuoteryhmän valikoimiimme asiakkaiden toiveiden pohjalta. Lannoitteenlevittimet täydentävät loistavasti tuotevalikoimaamme”, työkoneiden myyntijohtaja Paavo Pyhälammi toteaa.

Levittimien säiliöt ja muut lannoitteen kanssa tekemisissä olevat osat on valmistettu kahteen kertaan maalatusta teräksestä tai ruostumattomasta teräksestä. Valmistajan mukaan levittimen yksi tärkeimmistä eduista on sen helpposäätöisyys. Levittimissä on kaksi lautasta, joissa molemmissa on kaksi levitinsiipeä. Niiden pituutta ja kulmaa voidaan säätää manuaalisesti.

Levittimen säätöjä voidaan myös asettaa älypuhelinsovelluksella, johon syötetään mm. levittimen työleveys, traktorin nopeus ja levitettävän lannoitteen määrä. Näiden perusteella sovellus määrittää levitysasetukset ja itse levitystyö voi alkaa.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Uudet pintalevitinmallisarjat, S24 ja M42, esitellään ensimmäistä kertaa Helsingin Maatalouskonemessuilla 15.–17.11.

”Tuomme osastollemme koneita molemmista uusista mallisarjoista. Näistä löytyy pintalevitinmalli jokaiseen tarpeeseen, tarvittiinpa sitten peruskonetta tai uusimman teknologian huipputuotetta”, tuotepäällikkö Ville Rantanen kertoo.