Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Maitoyrittäjät ry kehittää toimintaansa

Maitoyrittäjät ry on valinnut toiminnanjohtajakseen MMM Henna Meron. Neljän vuoden ikäinen yhdistys aikoo nimityksen myötä hypätä toiminnassaan uudelle tasolle.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

MMM Henna Mero aloittaa Maitoyrittäjät ry:n toiminnanjohtajana 25.9. Mero on aiemmin toiminut ProAgria Keskusten liitossa palveluryhmäpäällikkönä.

”Kehittyvien maitotilojen kilpailukyvyn parantaminen on toimintamme ydinjuttu ja siksi olemme todella iloisia saadessamme Hennan kaltaisen huippuammattilaisen joukkoomme”, toteaa yhdistyksen puheenjohtaja Juha Kantoniemi.

”Valinnan myötä yhdistyksen toiminta siirtyy uudelle tasolle. Jatkossa pystymme tarjoamaan laajemman ja laadukkaamman palvelukokonaisuuden. Olemme aloittamassa yhteistyön European Dairyfarmers, EDF:n kanssa. Tämä tarjoaa jäsentiloillemme ainutlaatuisen mahdollisuuden verrata toimintaansa sekä sen tehokkuutta muihin eurooppalaisiin maitotiloihin ja kehittyä näin edelleen”, kertoo Kantoniemi.

Yhdistys aikoo julkistaa tulevan talven aikana myös muita uusia palvelukonsepteja kehittyville maitotiloille.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Maitoyrittäjät ry on viljelijöiden vuonna 2013 perustama valtakunnallinen yhdistys, jonka tehtävä on tukea maitotilojen ammatillista ja henkistä kehittymistä tilakoon kasvaessa ja toimintaympäristön muuttuessa yhä haasteellisemmaksi.