Wihuri Tekninen Kauppa aloittaa Norcar-pienkuormainten jälleenmyyjänä

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Wihuri Tekninen Kauppa ja pienkuormainvalmistaja Norcar aloittavat yhteistyön. Jatkossa Wihuri toimii Norcarin jälleenmyyjänä Suomessa. Kotimaan markkinat ovat aina olleet Norcarille tärkeät. Tähän saakka suomalainen asiakaskunta on koostunut lähinnä maanviljelijöistä, mutta uuden jälleenmyyjän myötä Norcar pyrkii löytämään uusia asiakasryhmiä.

”Pienkuormaimen käyttömahdollisuudet ovat rajattomat. Uudella yhteistyöllä otamme tärkeän askeleen kohti suurempia markkinoita, joilla tärkeitä tulevaisuuden aloja ovat mm. kiinteistönhoito, teollisuus, maarakennus sekä puutarha-ala”, kertoo Norcarin myyntijohtaja Jan Hägg.

Myös Wihurin myyntijohtaja Ollipekka Sinisalo on tyytyväinen yhteistyön alkamiseen.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

”Wihuri on suuri toimija ympäristö- ja monitoimikoneiden alalla. Norcarin pienkuormainten ja niiden työlaitteiden valikoima sopii hyvin tuotepalettiimme, koska omat tuotteemme ovat nykyisellään fyysisesti isompia kuin Norcarin pienkuormaimet. Näin vahvistamme valikoimaamme niille asiakkaille, jotka tarvitsevat työssään pienempää, vahvaa ja ketterää konetta. Yhteistyökumppanin valinnassa meille oli tärkeää, että tuotteiden laatu on yhtä korkea kuin omien koneidemme. Odotamme innolla pitkää ja antoisaa yhteistyötä uuden kumppanimme kanssa”, Sinisalo kertoo.

Norcar pienkuormaimet valmistetaan Uudessakaarlepyyssä, Suomessa. Tuotteita myydään nykyisin 15 maassa ympäri maailmaa. Tuotannossa on seitsemän erilaista mallia, sekä noin 50 erilaista työlaitetta. Kehitystyö on jatkuvaa niin kuormainten kuin työlaitteidenkin osalta. Myös olemassa olevia malleja päivitetään koko ajan uusilla toiminnoilla ja parannuksilla, jotka hyödyttävät niin käyttäjiä kuin ympäristöäkin.