Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Ritchie Bros laajentaa ja aloittaa yhteistyön Caterpillarin kanssa

Maailman suurin huutokauppayhtiö Ritchie Bros on ilmoittanut ostavansa käytettyjen koneiden kauppaan keskittyneen Iron Planet- palvelun. Samalla alkaa myös yhteistyö Caterpillarin kanssa.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Ritchie Bros-huutokaupat on solminut sopimuksen IronPlanet-palvelun ostamiseksi. Kaupan myötä RitchieBros pystyy tarjoamaan yhä laajempia monikanavaisia palveluita käytettyjen koneiden kauppaan.

Online-huutokauppoja ja käytettyjen koneiden välityspalveluja ylläpitänyt Iron Planet luo Ritchie Brosille mahdollisuuden tavoittaa uusia asiakasryhmiä ja markkinaratkaisuja. Yhteistyön myötä molempien yhtiöiden palvelut laajenevat mm. Japaniin ja Kiinaan. Yhteiset alustaratkaisut mahdollistavat myös yhä räätälöidymmät asiakasratkaisut ja monipuolisemmat asiakastietokannat.

Ritchie Bros ilmoitti myös sopineensa strategisen yhteistyösopimuksen Caterpillarin kanssa. Sopimuksen myötä Ritchie Brosista tulee Caterpillarin maailmanlaajuinen kumppani käytettyjen koneiden huutokaupoissa täydentäen jo olemassa olevia myyntikanavia.

Caterpillar ja yhtiön jälleenmyyjät saavat käyttöönsä huutokauppojen alustan ohjelmistoineen sekä muita tietojenvaihtoon liittyviä palveluita. Yhteistyön odotetaan vahvistavan myös Ritchie Brosin yhteistyötä Caterpillarin itsenäisten jälleen myyjien kanssa, sillä jatkossa vaihtokoneita voi markkinoida huutokauppayhtiön kautta.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Sopimus on alkuvaiheissa sovittu viisivuotiseksi. RitchieBrosin ja IronPlanetin yhdistymisen jälkeen RitchieBros järjestää huutokauppoja Caterpillarin jälleen myyjien tiloissa Cat Auction Services-brändin alaisena sekä muilla yhtiön toiminimillä entiseen tapaan.