Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Fellowin säiliöliiketoiminta Sauli Holkkola Oy:lle

Kauhavan Ylihärmässä toimiva Sauli Holkkola Oy on ostanut Fellow-säiliöliiketoiminnan Veikko Paavilaiselta. Fellow-säiliöt ovat suunniteltu säilörehun säilöntäaineen kuljetukseen noukinvaunuissa.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Fellow-säiliöitä on valmistettu vuodesta 2002. Säiliöt ovat patentoituja ja niissä säilöntäaineen aaltoilua säiliön sisällä on pyritty estämään erityisellä muotoilulla. Esimerkiksi noukinvaunun takaosaan lavan alle integroidulla Fellow 700 -säiliöllä voidaan kuljettaa 700 litraa säilöntäainetta ilman erillistä kuljetuslupaa.

Sauli Holkkola Oy tunnetaan nykyisin parhaiten Happowa-tuotteiden valmistajana. Happowa-tuoteperheeseen kuuluu hapottimien ja varusteiden lisäksi tuotteita myös peittaukseen ja nestemäiseen lannoitukseen.

Fellow-säiliöiden valmistus on jo siirtynyt Sauli Holkkola Oy:lle. "Jatkamme säiliöiden kokoonpanoa toistaiseksi Fellow-tuotenimellä omissa toimitiloissamme Ylihärmän Steel Parkissa. Olemme informoineet asiakkaitamme omistajan vaihdoksesta", toimitusjohtaja Sauli Holkkola kertoo.