Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Renaultilta kaksi pikkupakettiautoa markkinoille - myyntiin uutuudet tulevat keväällä 2021

Renault esittelee uudistuneen Kangoon, johon on tarjolla kolme eri bensiini- ja dieselmoottoreiden lisäksi täyssähköinen versio. Samalla esitellään hiukan pienempi ja edullisempi, täysin uusi Express Van. Molemmat Renaultin uutuudet tulevat myyntiin keväällä 2021 tavarankuljetusversioina. Lisäksi Kangoosta tulee saataville henkilökuljetusmalli.
Renault Kangoo on saanut uuden, vahvemman ilmeen. Autossa on kaksi tavaroiden lastaamista ja sijoittamista helpottavaa innovaatiota.
Renault Kangoo on saanut uuden, vahvemman ilmeen. Autossa on kaksi tavaroiden lastaamista ja sijoittamista helpottavaa innovaatiota. Kuva: Wanda Productions: Christian Schmidt
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Kangoon sisällä on niin ikään linjat laitettu uusiksi. Muotoilu on selkeää ja johdonmukaista vaakalinjoineen. Istuimet ovat täysin uudet.
Kangoon sisällä on niin ikään linjat laitettu uusiksi. Muotoilu on selkeää ja johdonmukaista vaakalinjoineen. Istuimet ovat täysin uudet. Kuva: Wanda Productions: Christian Schmidt

Kangoossa on kaksi uutta auton lastaukseen ja tavaroiden sijoittamiseen innovaatiota, Easy Side Access ja Easy Inside Rack. Easy Side Access eli kätevä kylkilastaus helpottaa tavroiden alastaamista autoon, vaikka joutuisi pysäköimään ahtaaseen paikkaan. Kun autossa ei ole lainkaan keskipilaria, kyljen avoin tila on 1,416 metriä pitkä eli yli kaksinkertainen edelliseen Kangoohon verrattuna. Easy Inside Rack eli sisäpuolinen kattoteline on kaksi katosta alas taitettavaa vahvaa telinettä. Ne antavat mahdollisuuden kuljettaa pitkiä ja tilaa vieviä esineitä korkealla kuormatilassa niin, että lattia jää vapaaksi.

Koriin on valittavissa kaksi pituutta, vaihteistoksi saa käsivalintaisen tai automaatin ja moottorit toimivat bensiinillä, dieselillä sekä sähköllä. Tavaratilan koko on vakiomallissa 3,3–3,9 kuutiometriä ja pitkäkorisessa 4,2 - 4,9 kuutiometriä.

Uuden Kangoo Van on saanut uuden ilmeen niin ulos kuin sisälle. Uudelleen muotoiltuun keulaan on lisätty kromia jäähdyttäjän säleikön ja etupuskurin väliin. Ohjaamossa korostuvat vaakasuorat linjat ja runsaat säilytystilat.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Istuimet on uudelleen suunnitellut, joiden luvataan olevan aiempaa mukavammat. Kangoo Vanin varusteisiin kuuluu Renault EASY LINK -multimediajärjestelmä ja kuljettajaa avustaviin järjestelmin kuuluu mm. digitaalinen taustapeili. Muita uusia turvallisuutta lisääviä varusteita ovat perävaunun ajonvakautus, jarrutuksen vakautus sekä hätäjarrutusavustin.

Täysin uusi Express Van laajentaa Renaultin pakettiautotarjontaa uuteen kokoluokkaan. Express tarjoaa Kangoota hiukan pienemmän ja edullisemman vaihtoehdon.
Täysin uusi Express Van laajentaa Renaultin pakettiautotarjontaa uuteen kokoluokkaan. Express tarjoaa Kangoota hiukan pienemmän ja edullisemman vaihtoehdon. Kuva: Wanda Productions: Christian Schmidt

Express Van

Renaultin pakettiautomallistoa täydentävä uusi Express Van on muotoiltu ranskalaismerkin tyylikoodin mukaisesti ja siinä korostetaan kestävyyttä sekä nykyaikaisuutta. Ergonomiaan ja tavaroiden säilytystiloihin on kiinnitetty erityistä huomiota. Keskiössä ovat uudet vahvistetut istuimet. Ohjaamossa on tavaroille tilaa 48 litran verran ja tavaratila on 3,3–3,7 kuutiometrin kokoinen.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Uudessa Expressissä on Kangoon tapaan Renaultin EASY LINK -multimediajärjestelmä. Sen lisäksi siinä on paljon kuljettajaa avustavia järjestelmiä, kuten digitaalinen taustapeili, katvealueen varoitin, etu- ja takapysäköintitutkat.