Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Volkswagen Crafter markkinoille nelivetoisena kuorma-autona

VW Crafterin saa jatkossa myös nelivetoisena isomman kokoluokan kuorma-autona. Nelivetotekniikka on Obraignerin käsialaa ja muutostyö tehdään Saksassa.
Volkswagen Crafter Oberaigner 4x4 ovat pääosin tehdastilausmalleja. Toimitusaika on noin kuusi kuukautta.
Volkswagen Crafter Oberaigner 4x4 ovat pääosin tehdastilausmalleja. Toimitusaika on noin kuusi kuukautta. Kuva: Valmistaja
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Uuden Crafterin merkittävimmät kohderyhmät ovat vesi- ja sähkölaitokset, verkonrakentajat sekä julkishallinnon toimijat.
Uuden Crafterin merkittävimmät kohderyhmät ovat vesi- ja sähkölaitokset, verkonrakentajat sekä julkishallinnon toimijat. Kuva: Valmistaja

Volkswagen Crafter mallisto on täydentynyt uudella isomman kokoluokan kuorma-automallilla. Volkswagen Crafter Oberaigner 4x4 perustuu Crafterin 50/55 alustaan. Crafter Oberaigner 4x4 -version muutos on mahdollista tehdä kaikkiin 50/55 kokonaispainon kori-/alustamalleihin ja pituuksiin. Muutos tuo mukanaan Torsen-tyyppisen jatkuvan nelivedon, joka on muokattu vakiokorkuiseen alustaan.

Nelivetojärjestelmässä on itselukkiutuva ja väännön tunnistava keskustasauspyörästö. Voimansiirron takauspyörästön lukkoja ei enää ole. Nelivetojärjestelmän tuoma lisäpaino on noin 130 kg. Suurimmalla 5,5 tonnin kokonaismassalla on mahdollista 2,8 tonnin hyötykuorma. Maksiminopeus on rajoitettu 90 km/h. Volkswagen Crafter Oberaigner 4x4 -mallin moottorina on aina 130 kW (177 hv) tehoinen 2,0 TDI -dieselmoottori ja se voidaan yhdistää joko 8-vaihteiseen automaattivaihteistoon tai 6-vaihteiseen manuaalivaihteistoon.

Volkswagen Crafter Oberaigner 4x4 kuorma-automalliston merkittävimpiä vakiovarusteita ovat mm. ESP-ajonvakausjärjestelmä, kauko-ohjattu keskuslukitus, monitoiminäyttö MFD+, digitaalinen ajopiirturi, kaistanvahti Lane Assist, Climatic-ilmastointi, monitoimiohjauspyörä, vakionopeudensäädin, kuljettajan ja etumatkustajan istuinlämmitys, sähkösäätäiset ja lämmitettävät peilit sekä automaattitoiminen lisälämmitin.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Volkswagen Crafter Oberaigner 4x4 hinnat alkavat 70 660 eurosta (sis. alv.24 %) takuun ollessa aina 5 vuotta / 200 000 km.