Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Matrot sulautuu Hardi-ryhmään

Ranskalainen Exel Industries on päättänyt yhdistää Matrot´n kasvinsuojeluruiskut omistamaansa Hardi-ryhmään. Ne ovat aiemminkin tehneet kiinteää yhteistyötä. Sen viimeisin tulos on Pohjois-Amerikan ja Australian markkinoille suunniteltu itsekulkeva Rubicon 9000.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Uuden Hardi-ryhmän myyntivalikoima kasvaa niin Ranskassa kuin maailmallakin. Exel-ryhmän tiedotteen mukaan myös myynnin ja huollon tuki kasvaa. Yhdistyminen parantaa myös tuotekehitysresursseja ja mahdollistaa uusien tuotteiden markkinoille tulon nopeuttamista.

Jatkossa Hardi-ryhmä markkinoi Ranskassa kolmea merkkiä: Hardia, Matrot´ta ja Evrardia. Matrot jatkaa etupuomilla varustettujen ajoruiskujen valmistusta, Evrard tarjoaa takapuomilla varustettu 3-pistekiinnitteisiä, hinattavia ja ajoruiskuja. Hardin valikoima on samantyyppinen kuin Evrardin.

Muissa maissa tuotteet myydään Hardi-merkkisinä lukuun ottamatta joitakin maita, joissa Matrot on tunnettu ja vakiintunut tuote. Ruiskujen valmistus Ranskan Beaurainvillessa und Noyers-Saint-Martinissa jatkuu (profi).