Sähkökoneet yleistyvät – Myös Eurocomach tuo markkinoille akkukäyttöisen kaivinkoneen

Akkukäyttöisiä kaivinkoneita alkaa löytyä yhe useamman merkin tuotevalikoimasta. Nyt on Eurocomachin vuoro esitellä omansa. Työpainoksi ilmoitetaan 1350 kiloa.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Eurocomach 15X on italialaisvalmistajan ensimmäinen akkukäyttöinen malli. Kone on suunniteltu työskentelemään etenkin sisätiloissa, joissa matalat melutasot ja päästöttömyys korostuvat. Uutuuden akkulatauksen kerrotaan kestävän kokonaisen työpäivän – etenkin jos akkua ladataan lounastauon ajan.

15X:n työpaino on 1350 kiloa, ja se on varustettu 21,5 kilowattisella litiumioniakulla. Moottoritehoksi ilmoitetaan 16 kilowattia. Vakiolaturilla täyslataus onnistuu kymmenessä tunnissa. Lisävarusteena saatavalla ulkopuolisella laturilla aika on ainoastaan kaksi tuntia.

Kompakti kone on suunniteltu mahtumaan ahtaista oviaukoista. Alavaunun ja puskulevyn leveys on säädettävissä välillä 790–1050 mm. Kaivuvakauden luvataan kuitenkin olevan erinomainen.

Sähköinen järjestelmä mahdollistaa hydrauliikan herkkyyden säätämisen omien mieltymysten mukaan. Tähän kuuluu kaivu- ja pääpuomin lisäksi myös ylävaunun kääntö. Esisäädettyjä työalueita on kolme.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Kuormantuntevan hydrauliikan mainitaan mahdollistavan pehmeän kaivukokemuksen, sillä kaikki liikkeet toimivat sulavasti yhtä aikaa. Eurocomach 15X saapuu markkinoille vuoden 2022 aikana.

Lue lisää