Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Tehohydrolle uudet omistajat

Hydrauliikkaan ja pneumatiikkaan erikoistuneen lappeenrantalaisen Tehohydron omistaja vaihtuu. Yrityksen perustaja, omistaja ja toimitusjohtaja Kai Vainio myy yrityksen koko osakekannan. Tehohydron asiakkaita ovat muun muassa isot teollisuusyritykset, kunnat sekä maansiirto- ja kuljetusalan yritykset.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Uusille omistajille Tehohydro on ennestään hyvin tuttu: Hanna Tirronen, Mikko Vainio ja Heli Hirvonen ovat Kai Vainion lapsia ja heistä jokainen on työskennellyt tai työskentelee parhaillaan Tehohydrossa. Teemu Nurmi puolestaan on Tehohydron pitkäaikainen projektipäällikkö. Sukupolvenvaihdos ei tuo mukanaan välittömiä operatiivisia tai henkilöstömuutoksia, sillä Kai Vainio jatkaa toistaiseksi yrityksen toimitusjohtajana.

Hydrauliikka- ja pneumatiikka-ala digitalisoituu kovaa vauhtia, joten Tehohydrollakin on käynnissä useita digikehityshankkeita. Talouspäällikkö Hanna Tirrosen mukaan ne parantavat entisestään asiakkaiden saamaa palvelua.

"Uudet työkalut tehostavat sekä asiakkaidemme että meidän toimintaamme. Digitaalisuudella pystytään lisäämään sekä palveluiden nopeutta että laatua entisestään, Tirronen toteaa.

Tehohydro sai alkunsa tasan 35 vuotta sitten, kun Kai Vainio perusti silloisen yhtiökumppaninsa kanssa hydrauliikkatarvikkeiden myymälän Lappeenrannan Savonkadulle. Vuosien varrella yritys on kasvanut ja kehittynyt palvelemaan asiakkaita yhä monipuolisemmin.