Hankkija rehujen markkinointinimeksi

Hankkija siirtyy käyttämään Suomen Rehun sijasta Hankkijaa rehujen markkinointinimenä. Kotieläintilojen palvelut ja osaaminen niin ruokinnassa kuin kasvinviljelyssä löytyvät jatkossa saman liikemerkin alta.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Hankkija-nimen käyttöön rehuliiketoiminnassa siirrytään vaiheittain keväästä alkaen. Asiakkaille muutos ei ole suuri, sillä rehumyyjät ovat jo yhdentoista vuoden ajan olleet Hankkijan myyjiä, laskut ovat tulleet Hankkijalta ja tehtaat ovat olleet Hankkijan rehutehtaita. Päivittäinen yhteistyö rehuasiakkaan ja Hankkijan ruokinta-asiantuntijan ja myyntineuvottelijan välillä jatkuu totuttuun tapaan. Rehujen tuotenimet pysyvät entisellään.

Kuluvan vuoden aikana rehutehtaiden katoilla oleviin valomainoksiin ja kyltteihin vaihtuu Hankkija-nimi. Maantiellä ajaa vastaan Hankkijan rehuauto. Rehusäkeissä Hankkija-ilme otetaan käyttöön sitä mukaa kun säkkierät tehtailla vaihtuvat.

Sähköisissä kanavissa tapahtuu muutoksia viimeistään kesän aikana, jolloin tuotetiedot, ruokintaan liittyvät ohjeet ja artikkelit sekä tuotekehitysasiat siirretään hankkija.fi-sivustolle.