Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Video: Horsch esitteli autonomisen traktorin – katso kaikki Horschin lehdistötilaisuudessa esittelyt uutuusmallit

Horsch piti lehdistötilaisuuden Schwandorfin tehtaalla syyskuun alussa. Koneviesti kävi tutustumassa Horschin mallistouudistuksiin paikan päällä. Katso kooste tilaisuudesta!

Horschin strategia kulminoituu kolmeen yleismaailmalliseen ilmiöön, ilmaston lämpenemisen aiheuttamiin ääri-ilmiöihin, ihmiskunnan terveyskysymyksiin, sekä digitalisaatioon. Viimeksi mainitun Horsch luonnehtii siten, että ensin on tavoiteltava laatua ja tarkkuutta. Sitten vasta digitalisaatiosta voi olla hyötyä.

Suomen kannalta mielenkiintoisimpia uutuuksia oli uusi Leeb 2,2CS nostolaiteruisku, jossa on sovellettu hinattavista ruiskuista tuttua teknologiaa muun muassa puomin ohjauksessa, nesteen kiertojärjestelmässä ja kemikaalien sekoituslaitteistossa. Leebin filosofian mukaan puomi kulkee hyvin lähellä kasvustoa, jotta tuulikulkeuma voidaan minimoida. Tämä vaatii luonnollisesti erittäin kehittynyttä puomin hallinta- ja ohjausjärjestelmää.

Toinen mielenkiintoinen uutuus oli Pronto DC kylvökone, jossa voidaan entistä monipuolisemmin kylvää lannoitteiden ja siementen erilaisia yhdistelmiä. Piensiemenlaitteen avulla voidaan kylvää vaikka starttifosfori. Kiertokoe on entistä helpompi tehdä, pakkeri on aiempaa isommilla pyörillä, ja puhallinratkaisu on muuttunut piensiemenkylvölaitteen toiminnallisuutta silmällä pitäen.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Lue myös tarkempi esittely Horschin Leeb 2,2CS -nostolaiteruiskusta sekä Pronto DC -kylvökoneesta:

Koneviesti tutustui Horschin uusiin maatalouskoneisiin – mielenkiintoisimpia uutuuksia ovat Leeb 2,2CS -nostolaiteruisku sekä Pronto DC -kylvökone