Video: Massey Fergusonista otetaan lumitöissä mittaa - katso, miten traktori suoriutui alaterän ja alueauran kanssa Keski-Suomen talvisissa maisemissa!

Turun Konekeskus on varustanut Massey Ferguson 8S-esittelytraktorinsa Arctic Machine Oy:n alaterällä. Lisäsimme traktoriin vielä saman valmistajan alueauran kiinnikkeineen ja kokeilimme, kuinka lumityöt sujuvat uutuustraktorilla.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Massey Ferguson 8S.265 Dyna-7 Exclusive on hyvin varusteltu uutuusmalli, Dyna-7 -osapowershiftvaihteistolla varustettujen 8S-mallien lisäksi mallistossa on myös kaksoiskytkinvaihteistolla sekä portaattomalla voimansiirrolla varustettuja malleja. Teholuokaltaan 8S osuu 200–300 hevosvoiman kokoluokkaan, joiden myyntimäärät ovat kasvussa Suomessa.

Kokeilimme traktoria urakointikäytössä normaalien auralenkkien lomassa. Kokeilu osui helmikuun runsaslumiseen ajankohtaan, minkä vuoksi aurauskilometrejä kertyi useampi sata. Traktori todettiin hyväksi ajaa suuren omamassan ja pitkän akselivälin ansiosta. Ohjaamo on tilava ja melutaso miellyttävän matala. Myös hallintalaitteet ovat merkin aiempiin malleihin verrattuna helppokäyttöiset.

Parannettavaa löysimme erityisesti ohjaamon ilmanvaihdosta ja lämmityslaitteesta, sillä varsinkaan sivulasit eivät pysyneet kunnolla auki pakkaskelillä auran pöllyttäessä runsaasti lunta kookkaille ikkunoille.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Katso videolta, kuinka lumi lentää Massey Fergusonin puskemalla auralla!

Lue tarkemmin Mssey Ferguson 8S -traktorin pikakokeilusta:

Helppokäyttöinen Massey Ferguson 8S lumitöissä – 8S-malliston kolmanneksi suurin malli tarjoaa onnistuneen ohjaamon lisäksi vakaat ajo-ominaisuudet myös auratessa