Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

LH-Osa Turun Konekeskukselle

LH-Osa on vahva Agritekin jälleenmyyjä Itä-Suomessa.
Kuva: Valmistaja
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Turun Konekeskus Group Oy ostaa LH-Osa Oy:n liiketoiminnan. LH-Osan kaikki 28 työntekijää jatkavat vanhoina työntekijöinä ja nimi säilyy. Omistaja Marko Husso jatkaa edelleen LH-Osassa yrittäjäomistajana sekä toimitusjohtajana.

LH-Osa Oy on toiminut vuosia Agritekin jälleenmyyjänä Itä-Suomessa. Toimipisteitä on tällä hetkellä Iisalmi, Kuopio ja Joensuu. LH-Osa keskittyy jatkossa Turun Konekeskuksen edustamiin merkkeihin, kuten mm. Massey Fergusoniin, Horschiin, Silokingiin, Lemkeniin, McHaleen ja Schäffer-kuormaajiin. Huollossa ja jälkimarkkinoinnissa LH-Osa palvelee edelleenkin kaikkia merkkejä.

Turun Konekeskuksen toimitusjohtaja Heikki Huotari linjaa, että jatkossakin huolto perustuu pääasiassa sopimushuoltoverkostoon valtakunnallisesti. Yritysoston avulla saadaan Pohjois-Savoon ja Pohjois-Karjalaan aiempaa vahvempi ote jälkimarkkinointiin.

”Turun Konekeskuksella tulee täyteen 25 vuotta ja LH-Osalla 30 vuotta, joten on aika luontevaa, että kaksi Suomalaistan perheyritystä jatkaa yhdessä. Näin voidaan keskittyä siihen, mikä on kummankin ydinosaamista: LH-Osa jälkimarkkinointiin ja Turun Konekeskus konemyyntiin”, Huotari kuvaa.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY