Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Uusi 3Pool-toimintamalli tuo joustavuutta energiaverkkojen rakentamiseen – työvoimaa ja kalustoa voi vuokrata toisilta yrityksiltä

3Pool Oy:n tuo markkinoille uuden digitaalisen palvelualustan, Resurssipoolin. Palvelun tavoitteena on tasata yrityksien resurssitarpeita ja -tarjontaa etenkin energiaverkkojen rakentamisessa ja kunnossapidossa.
Kuva: Arto Turpeinen
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Resurssipoolin avulla yritykset voivat tarjota omia resurssejaan (henkilöitä ja kalustoa) toisten yritysten käyttöön ja täydentää omia resurssejaan vuokraamalla muiden toimijoiden työvoimaa tai koneita omaan käyttöönsä.

Resurssipooli on suunnattu sähköverkon rakentamiseen, ylläpitämiseen, korjaamiseen ja huoltoon osallistuville yrityksille sekä muille toimijoille, jotka tarvitsevat henkilöstöä ja kalustoa sähkö- tai maaurakointiin.

Resurssipooli kokoaa energia-alalla toimivia yrityksiä yhteen tarkoituksenaan luoda yritysten välille ”kaikki voittavat”-tilanne.

Palvelu mahdollistaa nopean reagoinnin esimerkiksi sään aiheuttamissa vika- ja häiriötilanteissa. Resurssipooli on myös työkalu kaikille niille toimijoille, jotka tarvitsevat toiminnassaan henkilöstöä ja kalustoa sähkö- tai maaurakointiin.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Palvelu vastaamaan kentän tarvetta

Ajatus syntyi asiakastapaamisissa esille nousseista tarpeista ja toiveista - onko jokin laite tai kalusto hankittava omaan taseeseen vai voisiko niitä vuokrata muilta toimijoilta lyhytaikaiseen käyttöön ammattitaitoisen henkilön kanssa.

”Asiakaslähtöinen ajattelutapa näkyy myös itse järjestelmän käytössä. Se ei vain vastaa tarpeeseen, vaan on myös tehty helppokäyttöiseksi”, kertoo 3Pool Oy:n toimitusjohtaja Tero Kuusisto.

”Resurssipooli tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden luoda nykyisen toimintansa rinnalle uutta liiketoimintaa”, Kuusisto jatkaa.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Lisätietoja: www.3pool.fi