Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Weidemann-kuormaajat Lantmännen Agron edustukseen – HCP jatkaa maahantuojana

Lantmännen Agro ja H.C. Petersen Finland Oy ovat solmineet jälleenmyyntisopimuksen Weidemann-kuormainten myynnistä Lantmännen Agron -ketjun kautta. Yhteistyö alkaa 1.1.2023.
Pariisin SIMA-näyttelyssä otetussa kuvassa on uusi Weidemannin sähköinen versio pikkukurottajasta T4152E. Työhydrauliikan hoitoon on tarjolla 25 kW ja liikkumiseen on tarjolla 23 kW tehoa. Kurottajassa on li-ion akku ja käytössä 96 voltin järjestelmä. Järjestelmän käyttöaika on perusakulla 3,1 tuntia ja option kanssa 5,2 tuntia. Huippunopeutta luvataan 15 km/h. Työpaino on 3 tonnia. Työhydrauliikkaan on tarjolla öljyä 41,6 litraa/minuutissa.
Pariisin SIMA-näyttelyssä otetussa kuvassa on uusi Weidemannin sähköinen versio pikkukurottajasta T4152E. Työhydrauliikan hoitoon on tarjolla 25 kW ja liikkumiseen on tarjolla 23 kW tehoa. Kurottajassa on li-ion akku ja käytössä 96 voltin järjestelmä. Järjestelmän käyttöaika on perusakulla 3,1 tuntia ja option kanssa 5,2 tuntia. Huippunopeutta luvataan 15 km/h. Työpaino on 3 tonnia. Työhydrauliikkaan on tarjolla öljyä 41,6 litraa/minuutissa. Kuva: Seppo Pentti
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Vastaisuudessa Lantmännen Agro -kaupoista on saatavissa koko Weidemann-mallisto, mutta kone-edustus tulee keskittymään Hoftrac -kuormaimiin. Kuormaimet tunnetaan kompaktista rakenteesta, matalalla olevasta painopisteestä, pienestä kääntösäteestä sekä mittavasta suorituskyvystä. Lisäksi koneet ovat nopeita, joustavia, turvallisia sekä aina käyttövalmiita.

”Kuormainkauppaan on haettu kumppania ja HCP:stä löysimme sen. Weidemann-tuotteet tunnetaan korkeasta laadusta ja kestävyydestä, jotka takaavat tuotteelle pitkän käyttöiän. Näitä ominaisuuksia haemme kaikissa kone-edustuksissamme”, sanoo Lantmännen Agron myyntijohtaja Anssi Peltola.

Kuljettajan näkökulmasta työpiste näyttää jotakuinkin samalta kuin vastaava polttomoottoriversio.
Kuljettajan näkökulmasta työpiste näyttää jotakuinkin samalta kuin vastaava polttomoottoriversio.  Kuva: Seppo Pentti

Weidemann-kuormaimet täydentävät Lantmännen Agron monipuolista konevalikoimaa. Koneet ovat olleet myynnissä jo aiemmin muutamilla Lantmännen Agro -kauppiailla. Vuoden alusta myynti alkaa kaikissa ketjun kaupoissa.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

”Meillä on ollut Weidemannin-kuormaajat myynnissä jo useamman vuoden. Hoftracin perusmallista ja lukuisista lisävarusteista on ollut mahdollista muokata asiakkaan käyttötarkoitukseen sopiva yhdistelmä. Asiakkaina ovat olleet maatilojen lisäksi myös kiinteistöhuollot ja urakoitsijat”, kertoo kauppias Tuomas Reinikainen Lantmännen Agro Nivalasta.

Weidemannin 1190E sai näyttelyssä Farm Machine 2023 -palkinnon. Työhydrauliikan hoitoon on tarjolla 8,5 kW ja liikkumiseen on tarjolla 6,5 kW tehoa. Kurottajassa on li-ion akku ja käytössä 48 voltin järjestelmä. Järjestelmän käyttöaika on perusakulla 3,27 tuntia ja option kanssa 5 tai parhaimmilla 7,3 tuntia. Työpaino on 1,6 tonnia.
Weidemannin 1190E sai näyttelyssä Farm Machine 2023 -palkinnon. Työhydrauliikan hoitoon on tarjolla 8,5 kW ja liikkumiseen on tarjolla 6,5 kW tehoa. Kurottajassa on li-ion akku ja käytössä 48 voltin järjestelmä. Järjestelmän käyttöaika on perusakulla 3,27 tuntia ja option kanssa 5 tai parhaimmilla 7,3 tuntia. Työpaino on 1,6 tonnia.  Kuva: Seppo Pentti

Myös HCP:llä ollaan tyytyväisiä yhteistyön laajenemiseen.

”Yhteistyön laajentaminen koko Lantmännen Agro -ketjuun oli luonteva päätös. Oma kokemukseni tähänastisesta yhteistyöstä yksittäisten kauppiaiden kanssa on erinomainen. Lantmännen Agron jälleenmyyjäverkosto kattaa valtakunnan maatalouden konekaupan. HCP on enemmän kuin tyytyväinen saadessaan kumppanikseen Lantmännen Agron kaltaisen yrityksen”, sanoo HCP:n myyntipäällikkö Kari Knuuttila.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY