Weteraani
Huolla & korjaa County 654

Kunnostusvuorossa County 654, osa 6 – kunnostettu veteraanitraktori tositoimissa

Hetken mielijohteesta, tai ehkä paremminkin mielenhäiriössä viime talvena hankittu vuosimallin 1967 County 654 oli keväällä perusteellisen kunnostuksen kohteena, ja odotetulle koeajolle päästiin juhannuksen tienoilla.
Kimmo Kotta
Vuosimallin 1967 County 654 Super 4 on saatu jokseenkin alkuperäiseen kuntoon. Nyt on aika syventyä County-historiaan ja kokeilla, josko tästä yksilöstä olisi oikeaan työhön. Moottoriltaan hyvin heikkoon kuntoon päässeen traktorin entisöintiin on paneuduttu Koneviestin vuoden 2019 numeroissa 6, 7, 10, 12 ja 13.

 Kaikki tuntui toimivan hyvin, eikä traktorin ulkoisesta olemuksestakaan ole löydetty moittimista, mutta varsinaisesta työkunnosta ei ole vielä näyttöä. Tässä County-projektin ehdottomasti viimeisessä osassa paneudutaan legendaarisen merkin historiaan, perehdytään 654-mallin ominaisuuksiin, ja kokeillaan sitä tositoimissa.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää