Weteraani
Huolla & korjaa County 654

Kunnostusvuorossa County 654 -traktori, osa 5: Potilas syö ja voi hyvin

Runsaasti aikaa ja rahaa vaatinut County-projekti on saatu päätökseen: traktorista tuli odotusten mukainen, tai ehkä jopa parempi. Moottori ärjähtelee äksysti, tehostin toimii, samoin upouusi ulkopuolinen hydrauliikka, eikä ulkonäössäkään ole valittamista. Varsinaisiin töihin sitä ei ole vielä komennettu, mutta sekin päivä on jo lähellä.
Kimmo Kotta
County helmikuun puolivälissä. Seuraavassa kuvassa on Countysta kesäkuun lopussa.

Maaliskuun puolivälissä alkanut moottorivikaisen Countyn entisöinti alkoi eräässä vaiheessa jo pitkästyttää ja tulla uniin, mutta kasausvaiheeseen eteneminen toi hankkeeseen uutta puhtia. Odotetulle koeajolle päästiin kohta juhannuksen jälkeen. Traktorin kokoamisen yhteydessä ei ilmennyt mainittavia vastoinkäymisiä, kaikki osat löytyivät – mikä on melkoinen ihme – eikä mitään hajonnut asennusvaiheessa.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää