Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Proforest siirtyy Suomen Messut Osuuskunnalle

Metsäkonealan kasvavan Proforest-tapahtuman järjestää jatkossa Suomen Messut Osuuskuntaan kuuluva Expomark Oy. Tapahtuman perustanut JTM Osaajat Oy on järjestänyt tapahtuman aiemmin kaksi kertaa vuosina 2017 ja 2019.
Kuva: Tommi Hakala

”Proforestin kasvu yllätti meidätkin positiivisesti ja sen myötä halusimme mukaan kokeneen ja ammattimaisen tapahtumajärjestäjän. Nyt pääsemme kehittämään tapahtumaa yhdessä Suomen johtavan messuosaajan kanssa”, kertoo JTM Osaajien toimitusjohtaja Tomi Ruuska.

Proforestissa oli vuonna 2017 mukana noin 120 yritystä ja kävijöitä tapahtumassa vieraili noin 6000. Vuonna 2019 mukana olevien yritysten määrä kasvoi 170:een ja kävijämäärä nousi 8000:een.

”On hienoa lähteä kasvattamaan Proforestia edelleen. JTM Osaajat ovat tehneet upeaa työtä metsäkonealan hyväksi, ja lähdemme innolla kehittämään metsäkonealan huipputapahtumaa”, sanoo Expomarkin toimitusjohtaja Tomi Niemi.

Proforest järjestetään seuraavan kerran toukokuussa 2021. Tapahtuman vastuullinen järjestäjä on Expomark Oy, mutta JTM Osaajien Tomi Ruuska, Juhana Männikkö ja Markku Laitinen jatkavat edelleen mukana Proforestissa.