Uutiset

Hyundai-koneisiin tehdasvalmius Engcon-rototilttejä varten

Hyundai Construction Equipment Europe (HCEE) ilmoitti Baumassa, että se alkaa asentaa tehtaalla kaivukoneisiinsa Engconin proportionaalisen DC2-ohjausjärjestelmän. Tämä tarkoittaa sitä, että Hyundain kaivukoneissa tulee olemaan tehdasvalmius Engcon-rototilteille.

Hyundai esitteli ensimmäisen Engcon-varusteisen kaivukonemallin Bauma 2019 -tapahtumassa. Engconin DC2-ohjausjärjestelmä ja MIG2-hallintavivut integroidaan suoraan kaivukoneisiin, mikä helpottaa Engconin rototiltin kytkentää.

”Olemme iloisia ja ylpeitä siitä, että Hyundai on valinnut juuri meidät valmistellakseen kaivukoneensa rototilttejä varten. On hienoa nähdä, miten yhä useammat valmistajat näkevät tuotteidemme tarjoamat mahdollisuudet ja sen, miten paljon ne voivat tehostaa niiden kaivukoneita. Joissakin tilanteissa rototiltti voi tehostaa kaivutyötä jopa 50 prosenttia”, Engconin toimitusjohtaja Krister Blomgren sanoo.

”Näemme Engconin rototilteissä valtavan potentiaalin, sillä ne yksinkertaistavat ja tehostavat työtä. Siksi päätimme integroida tämän ratkaisun koneisiimme”, päätöstä kommentoi Hyundain HCEE:n tuoteasiantuntija Peter Sebold.

Tehdasasenteisella Engcon-varustuksella varustetut Hyundai-kaivukoneet ovat aluksi saatavilla Euroopan markkinoilla, mutta tavoitteena on tarjota niitä tulevaisuudessa maailmanlaajuisesti.

”Tuntuu järkevältä aloittaa Euroopan markkinoilta. Tämä johtuu osittain siitä, että Eurooppa on jo monin tavoin valmis tälle teknologialle, mutta toisaalta myös siitä, että se on lähempänä meitä täällä Ruotsissa, jolloin voimme helpommin tukea Hyundaita yhteistyömme aloitusprosesseissa”, Krister Blomgren sanoo.

Aiheeseen liittyvät artikkelit