Uutiset

Volvo Construction Equipment Finland Oy aloittaa huoltoliiketoiminnan Oulussa ja Rovaniemellä

Volvo Construction Equipment Finland Oy vastaa jatkossa itse maansiirtokoneidensa huoltoliiketoiminnasta valtakunnallisella tasolla. Yhtiö laajentaa huolto-organisaationsa Pohjois-Suomeen – Ouluun ja Rovaniemelle – vaiheittain maaliskuun toisen puoliskon aikana. Huoltopisteiden yhteydessä on myös maansiirtokoneiden ja varaosien myyntiä.

”Kuuntelimme asiakkaidemme toiveita ja keskitämme nyt huollon, myynnin ja varaosat yhteen organisaatioon koko Suomessa. Yhden luukun periaate nopeuttaa ja selkiyttää asiakaspalvelua, kun asiakasprosessit, toimintamallit ja laatukriteerit yhdenmukaistuvat. Lisäksi muutos mahdollistaa uusien palveluiden kehittämisen ja tarjoamisen asiakkaille”, sanoo Volvo Construction Equipment Finland Oy:n toimialapäällikkö Rami Katajisto.

Volvo CE:n ensimmäiset Pohjois-Suomen alueen huoltotoimipisteet avasivat ovensa maaliskuun puolivälin jälkeen. Toiminta käynnistetään vaiheittain. Oulun toimipiste on Oulunsalossa ja toimipisteen vetäjänä toimii service-piiripäällikkö Antti Haapalainen. Rovaniemen toimipisteen avataan Hirvaalle ja toimipisteen vetäjäksi on nimitetty Jani Alapalosaari.

Sekä Oulun että Rovaniemen toimipisteiden yhteydessä on myös koneiden ja varaosien myynti. Oulun toimipiste työllistää yli kymmenen henkilöä, josta noin puolet on kenttämekaanikkoja, ja Rovaniemen toimipiste työllistää alkuun seitsemän henkilöä, josta kolme on kenttämekaanikkoja.

Myöhemmin keväällä Volvo CE avaa myös huollon satelliittipisteet Kemiin ja Kajaaniin, joista käsin mekaanikot palvelevat asiakkaita kaikkialla Pohjois-Suomen alueella.

Volvo Construction Equipment Finland Oy:n Pohjois-Suomen huolto-organisaatio vastaa jatkossa myös Volvo Penta -teollisuusmoottoreiden huollosta ja varaosista.