Uutiset
Valtra

Pikavaihdevaihteisto Valtran A-sarjaan

Valtra esitteli 7.1. uutuuksiaan vuodelle 2019. A-sarja laajeni kahdella uudella powershiftvaihteistoilla varustetuilla malleilla A104 HiTech 4 (100 hv) ja A114 HiTech 4 (110 hv). Kummassakin mallissa moottorit täyttävät tason 4 päästömääräykset SCR-järjestelmän eli urean avulla.
Valmistaja

Molemmissa malleissa vaihteistona on neljä robotilla vaihdettavaa aluevaihdetta sekä neljä pikavaihdetta. Lisävarusteena olevalla ryömintävaihteistolla välitykset voidaan tuplata 32x32:een. Uuden vaihteiston myötä pikavaihdevaihteistollisiin malleihin tulee saatavilla lisävarusteena myös mekaaninen ohjaamojousitus, jota ei ainakaan toistaiseksi ole saatavilla perusvaihteistolla varustettuihin malleihin.

Uutta A-sarjassa on myös mahdollisuus varustaa traktori etuvoimanotolla ja etunostolaitteella Unlimited-varustelun kautta. Uutta ilmettä A-sarjaan tuo uusi entistä monipuolisempaa tietoa tarjoava mittaristo.

Uudet A-sarjan mallit ovat jo sarjatuotannossa ja ensimmäisiin HiTech 4 -malleihin pääsee tutustumaan myyntipisteissä jo täällä viikolla.