Uutiset

Huomio kestotilaaja! Luo käyttäjätunnukset koneviesti.fi-sivuille

Joko sinulla tilaajana on käyttäjätunnukset Koneviestin nettisivulle? Kestotilaajana saat käyttöösi myös Koneviestin nettisivujen palvelut, joihin kuuluvat mm. arkistohaku sekä KV Konevertailu.
Paina Koneviestin etusivun oikeasta ylälaidasta kohtaa Kirjaudu.

Koneviestin nettisivut ovat uudistuneet. Kestotilaajilla on automaattisesti mahdollisuus luoda itselleen käyttäjätunnukset ja saada veloituksetta käyttöönsä Koneviestin nettisivujen edut ja palvelut.

 

Nettisivujen käyttäjätunnuksilla sinulla on:

 

• Koneviestin näköislehdet selailtavissasi heti niiden ilmestyttyä

• Vapaa käyttöoikeus koneviesti.fi:ssä oleviin sisältöihin ja palveluihin

• Arkistosta löydät lehden sisällöt artikkeleittain vuodesta 1999 lähtien

• KV Konevertailusta löydät koneiden teknisiä tietoja kattavasti vuodesta 2012 lähtien.

 

Tunnusten luontiin tarvitset vain asiakasnumeron ja postinumeron.

 

Tee näin:

 

1. Mene sivulle www.koneviesti.fi ja klikkaa oikeassa yläkulmassa kohtaa "Luo tunnukset"

 

2. Kirjoita asiakasnumerosi ilman etunollia ja postinumerosi. Klikkaa jatka. Asiakasnumeron löydät tilaajalaskulta tai soittamalla tilaajapalveluun.

 

3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja haluamasi salasana. Hyväksy käyttöehdot ja aktivoi tunnuksesi. Saat sähköpostitse aktivointiviestin, jossa olevaa linkkiä klikkaamalla saat tunnukset käyttöösi.

 

4. Mene uudestaan sivulle www.koneviesti.fi ja klikkaa oikeassa yläkulmassa kohtaa “Kirjaudu”. Lisää sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Paina “Kirjaudu”.

 

5. Kestotilaajana pääset lukemaan kaikkia haluamasi artikkeleita sekä näköislehtiä ja käyttämään rajattomasti arkistoa ja KV Konevertailua.

 

Jos olet Koneviestin ohella myös Maaseudun Tulevaisuuden tai Aarre-lehden tilaaja, pääset kirjautumaan samoilla tunnuksilla myös näiden lehtien sähköisiin palveluihin.

 

Kaikissa ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä tilaajapalveluun puh. 020 413 2277 (arkisin kello 8–21). Puhelun hinta soitettaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24 %).

 

Haluatko tilata lehden?

Tee tilaus osoitteessa: koneviesti.fi/tilaa

 

Katso video, josta näet ohjeen tunnusten aktivoimiseksi.