Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

John Deere siirtää metsäkoneiden tuotekehitystä Suomeen

John Deeren kaatokoneiden, telaharvesterien sekä juontokoneiden automaatio- ja ohjausjärjestelmien kehitystyö siirtyy Pohjois-Amerikasta Suomeen. Tämä luo toistakymmentä uutta työpaikkaa John Deere Forestry Oy:lle Tampereelle.

Tampereen tuotekehitysyksikön kehittämä TimberMatic–ohjausjärjestelmä toimii alustana myös kokopuumenetelmän koneiden ohjausjärjestelmien kehitystyössä. Ensimmäiset tuotekehitysprojektit kokopuumenetelmän koneisiin toteutetaan tela-alustaisen harvesterin ja tela-alustaisen kaatokoneen ohjausjärjestelmiin.

John Deere Forestry Oy:n tuotekehitysosastolla on 40 vuoden kokemus automaatio- ja ohjausjärjestelmien kehitystyöstä. Metsäkoneiden ohjausjärjestelmien kehittäminen keskitetysti yhdessä paikassa tarjoaa huomattavia synergiaetuja tuotelinjojen välillä. Suomalainen asiantuntemus metsäkoneiden ohjausjärjestelmien kehitystyössä on vahvaa. Uuden G-sarjan metsäkoneiden automaatio- ja sähköjärjestelmät ovat saaneet erinomaisen vastaanoton markkinoilla maailmanlaajuisesti.