Uutiset

Toyota Hilux voitti Internation Pick-Up Award -palkinnon

Joka toinen vuosi valittava paras tonniluokan Pick Up on valittu Solutrans 2021 -näyttelyssä Ranskan Lyonissa.
Koneviestin testiryhmä
Tuomaristo nosti Hiluxin vahvuuksiksi mm. voimalinjan sekä käsiteltävyyden. Myös auton monikäyttöisyys keräsi kiitosta.

International Pick Up Award 2022 -palkinto on myönnetty Toyota Hiluxille. Kilpailun tuomaristo painotti valinnassaan niin Hiluxin voimalinjaa ja käsiteltävyyttä kuin laatua, luotettavuutta sekä kestävyyttä. Lisäksi kansainvälisen Vuoden pakettiauto -kilpailun tuomaristoa miellytti Hiluxin kyky toimia niin vapaa-ajan ajoneuvona kuin työkäytössä, todellisena monikäyttöautona.

“Pick-upit ovat todellisia monikäyttöautoja, joita myydään ympäri maailmaa. Niin autot kuin markkinat kehittyvät, ja se näkyy monien merkkien panostuksessa suorituskykyyn, turvallisuuteen ja mukavuuteen,” kansainvälisen Vuoden pakettiauto -kilpailun tuomariston puheenjohtaja Jarlath Sweeney sanoo.

”Hilux on aina ollut erinomainen esimerkki merkkiimme liitettävistä tunnuksista - laadusta, luotettavuudesta ja kestävyydestä. Sen lisäksi sen huippuunsa hiotut maasto-ominaisuudet ovat tehneet Hiluxin yli 50 vuoden perinnöstä sen mitä se tänä päivänä on. Uusimman Hiluxin tehokkaan voimalinjan avulla auto soveltuu myös entistä paremmin työkäytön ulkopuolelle. Pidämme tätä palkintoa suuressa arvossa ja tunnustuksena Hiluxin kyvyistä,” Toyota Motor Europen Sales, Marketing and Customer Experience Vice President Didier Gambart toteaa tyytyväisenä.

Kilpailun finaalissa toiseksi sijoittui Isuzu D-Max ja kolmanneksi Jeep Gladiator.

Finaalin kaksi ensimmäistä olivat viime kesänä Koneviestin parivertailussa.

Testiraportin voit lukea numerosta KV 12/2021:

Isuzu D-Max sekä Toyota Hilux vertailussa vastakkain – rakenteeltaan samankaltaiset avolavat yllättivät maantie- ja maastoajossa

Lue lisää