Uutiset

Lantmännen Agrolle uusia tuote-edustuksia – McConnelin ja HESEn koneet mukaan tuotevalikoimaan

Lantmännen Agro on saanut työkonevalikoimaansa teiden kunnossapitoon tarkoitetut HESE-työkoneet sekä urakointiin ja maatiloille suunnitellut McConnel-murskaimet. Molempien tuotemerkkien koneet ovat jo saatavissa Lantmännen Agron myyntipisteissä.
Valmistaja

Tämän vuoden alkupuolella HESE-työkoneiden valmistusoikeudet siirtyivät Perhossa sijaitsevalle J. Varila Steel Oy:lle.

"Varilan valmistamat lumilingot ovat olleet jo muutaman vuoden edustuksessamme, joten HESE-tuotemerkin koneiden siirtyminen meille oli luontevaa. Koneilla on hyvä maine urakoitsijoiden parissa, ja ne myös täydentävät hyvin nykyistä tie- ja kiinteistöhuoltoon soveltuvien koneiden valikoimaamme", kertoo Lantmännen Agron työkoneiden myyntijohtaja Anssi Peltola.

HESE-tuotteiden lisäksi englantilaisen McConnelin työkoneet tulevat Lantmännen Agron valikoimaan. Erityisesti urakointiin ja suurten maatilojen tarpeisiin suunniteltujen McConnelin-työkoneiden lisäksi mallistossa on vaihtoehtoja myös pienemmille tiloille sekä viheralueiden hoitoon. Aluksi myyntiin tulee vaakatasomurskainmallisto.

"Lantmännen Agron tuoteportfoliossa on ollut aukko vaakatasomurskaimien kohdalla. McConnel täyttää tämän tarpeen erinomaisesti. Nyt tehdyn sopimuksen myötä myös McConnelin jälkimarkkinointitoimet siirtyvät Lantmännen Agro -ketjulle", sanoo Lantmännen Agron tuotepäällikkö Juha Änkö.

Valmistaja
Lue lisää