Uutiset

Fiat Talentoon automaattivaihteisto

Fiat Talenton hiljattain esitelty 2-litrainen EcoJet-moottori saa nyt seurakseen uuden kaksoiskytkimellä (DCT) varustetun automaattivaihteiston. Uutta vaihteistoa voidaan käyttää myös käsivalintaisena kuljettajan mieltymyksien mukaan.
Timo Rintakoski
Automaattivaihteisen asiakastoimitukset alkavat huhtikuussa.

Talenton uusi kaksoiskytkimellä varustettu automaattivaihteisto on suunniteltu optimoimaan uusien, muuttuvageometrisillä turboahtimilla varustettujen, 2-litraisten EcoJet -moottorien (145 hv / 350 Nm ja 170 hv / 380 Nm) tehon ja väännön välitys. Kuusivaihteinen automaattivaihteisto on optimoitu sujuvaan vaihteiden vaihtoon etenkin kaupungissa. Tavoitteena on parantaa Talenton polttoainetehokkuutta entisestään.

Fiat Talento -malliston hinnat alkavat 29 990 eurosta (120 hv L1H1). Vastaavasti 145 hv -version hinnat alkavat manuaalivaihteisena 32 900 eurosta ja uudella DCT-automaatilla varustettuna 33 900 eurosta. Uudet DCT-automaatilla varustetut Talento-mallit ovat Suomessa tällä hetkellä ennakkomyynnissä ja ensimmäiset asiakasluovutukset tapahtuvat huhtikuun aikana.

Valmistaja
Tonniluokan Fiat Talenton tehokkaimpiin 145 ja 170 hv versioihin on saatavilla DCT-kaksoiskytkimellä varustettu automaattivaihteisto. Automaatti on manuaalivaihteistolla varustettua mallia tuhat euroa kalliimpi.
Lue lisää