Uutiset
Stihl MS 400 C-M

Moottorisahavalmistaja Stihl on tuonut markkinoille rajumman tehopainosuhteen moottorisahamallin – MS 400 C-M antaa 4 kilowatin tehon

Saksalainen pienkonevalmistaja Stihl AG lisää mallistonsa 100-sarjan malleja. Erittäin tehokas ja ruiskutustekniikkaa hyödyntävä MS 500i saa seuraa, kun MS 400 C-M tuo pykälän pienemmän ja kaasutintekniikkaisen tehosahan mallistoonsa.
Valmistaja

Stihl on panostanut viimeisten vuosien aikana uusissa moottorisahoissa erilaisiin uusiin materiaaleihin, yhdistäen ne sahamallistonsa kehittyneeseen elektroniikkaan. Uusi MS 400 C-M on yksi tällaisen kehityksen tulos ja se saapuu loppuvuoden aikana myyntiin myös Suomeen.

60-kuutioisten sahojen kokoluokassa uusi Stihl on varsin kova yhdistelmä. Painoksi ilman terävarustusta ilmoitetaan vain 5,8 kiloa ja tehoksi peräti 4,0 kW. Painoltaan uutuus vastaa siis kahvalämmitteistä MS 362 C-M -mallia, mutta antaa 0,5 kW enemmän tehoa. Uutuudessa on käytössä uusin M-Tronic 3.0 -moottorinohjausjärjestelmä ja magnesiumista valmistettu mäntä. Männän keveydellä on saatu vähennettyä liikkuvien massojen voimia ja sitä kautta myös nostettua moottorin kiihtyvyyttä.

Lue lisää