Traktorit

Liukkaan kelin hallintaan ABS- ja EBS -jarrut, osa 1 – lukkiintumattomia ovat

Traktori–perävaunu-yhdistelmien ominaisuudet kehittyvät samaa tahtia kasvavien ajonopeuksien kanssa. Olemme kahden viime kesän aikana testanneet lukkiintumattomia jarruja erilaisin yhdistelmin ja kokemukset ovat olleet myönteisiä. Jarrutusmatkat eivät välttämättä lyhene, mutta suuntavakavuuden dramaattinen paraneminen palkitsee kuljettajaa, jolla tieajo muodostaa toiminnan rungon.
Jussi Knaapi
Testaus tehtiin PRT-Testiradalla kesällä 2018.

Testirupeamamme PRT-Testiradalla on jatkunut useampana kesänä. Mahdollisuus luoda liukkaan kelin vakio-olosuhteet myös kesällä mahdollistavat vuosien välisen vertailun. Aloitamme testipaketin vuoden 2018 kokeesta, jossa teemana olivat traktoriyhdistelmien jarrujen ominaisuudet. Jatkamme sarjaa osassa kaksi, kun liitämme tuloksiin kesän 2019 mittaukset. Ja vielä erikseen paneudumme itse traktorirenkaiden ominaisuuksiin.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää