Traktorit
Vertailu Michelin EvoBib, Michelin MachXBib

Rengasvertailussa Michelinin uusi EvoBib ja paikkansa markkinoilla vakiinnuttanut MachXBib – vetovoimamittauksissa havaittiin huomattavia eroja

Michelin esitteli keväällä 2017 EvoBib-renkaan. Yhtiön mukaan rengas oli ensimmäinen “kompromissiton” rengas, joka – osittain ajonaikaisen rengaspaineen säätöjärjestelmän ansiosta – käyttäytyy tieajossa kuin kuorma-auton rengas ja pellolla kuin joustava peltokäyttöön suunniteltu vyörengas. Vertasimme EvoBibin ominaisuuksia perinteisempään maatalousrenkaaseen, Michelin MachXBibiin.
Michel Velderman
Rengastestissä mukana olevat lehdet olivat: Bedre Gardsdrift (Norja), Koneviesti (Suomi), Traktor Tech (Tanksa) sekä TREKKER (Hollanti).

Uudet kehitetyt tuotteet ovat yleensä aina kauniita ja kiinnostavia. Kysymys kuitenkin kuuluu, mitä lisäarvoa ne tuottavat viljelijälle tai urakoitsijalle. Näin voitaneen kysyä myös EvoBibin tapauksessa. EvoBib on vastaavaa “perusrengasta” MachXBibiä noin 53 % kalliimpi ja Michelin lupaa sen olevan ensimmäinen kompromissiton rengas joka suoriutuu erinomaisesti niin tiellä kuin pellollakin. Testissä pyrimme selvittämään mitä lisäarvoa se todellisuudessa tuottaa, ja pitävätkö valmistajan lupaukset paikkansa.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää