Traktorit
Kokeilu Nokian Tractor King

Nokian Tractor King on monipuolinen traktorin urakointirengas

Nokian uutuusrengasta vuodelta 2018 kokeiltiin Koneviestin testeissä sekä tiellä että pellolla. Perehdymme alkuun pelto-ominaisuuksiin, eli miten nimenomaan urakointiin suunniteltu rengas toimii pellolla.
Jussi Knaapi
Maa- ja tierakennus- sekä metsäurakointiin suunniteltu Nokian Tractor King toimii myös pellolla. Puhdistuvuus ääritilanteissa rajaa soveltuvuutta pelkästään peltokäyttöön.

Tractor King on suunnattu raskaaseen urakointikäyttöön teille, maarakennukseen ja metsään. Monet erilaista urakointia harjoittavat yrittäjät ajavat myös pellolla, joten Tractor Kingin yleisominaisuuudet kiinnostivat. Rengas oli mukana myös PRT Testiradalla suoritetuissa traktoriyhdistelmien jarrutuskokeissa, joista kerromme tarkemmin kevään KV numerossa 6. Kokeilurengas oli kokoa 540/65R28 – 650/65R38 ja koetraktorina Valtra N174 (148 kW/201 hv).

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää