Traktorit
Esittely Fendt

Fendt esitteli Agritechnica-uutuuksiaan Saksassa - yhtiö teki viime vuonna myyntiennätyksensä

Fendt esitteli tulevan Agritechnica-näyttelyn uutuuksiaan heinäkuussa Saksassa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa. Uutta on luvassa niin kokonaan uuden 900-sarjan traktorimalliston kuin muidenkin tuotteiden mallistoihin.
Uolevi Oristo
Fendtin 900-sarja on uudistunut täysin. Viitenä eri mallina valmistettava traktori on saanut tason 5 päästömääräykset täyttävät moottorit sekä 1000-sarjan tyyppisen voimansiirron, jossa etu- ja taka-akselit voivat tarvittaessa pyöriä eri nopeuksilla. Traktorissa käytetään täysin uutta, 44 tuuman vannekokoa, jotta traktorin teho saadaan paremmin käyttöön.

Maatalouskoneiden myynti oli viime vuonna ennätyksellisen hyvä, sillä esimerkiksi Fendt teki koko historiansa parhaimman tuloksen. Fendt onnistui kasvattamaan markkinaosuuttaan Euroopassa ja Lähi-Idässä, koska traktoreiden keskikoko kasvaa vauhdilla. Fendt on laajentanut tuotevalikoimaansa rehunkorjuukoneisiin, mikä tuo toistaiseksi vain pienen osan kasvusta.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa Koneviesti Digi edulliseen tarjoushintaan.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit