Traktorit
Vertailu Traktorivertailu 2019

Traktoritesti 2019: Traktorien automaattiohjausjärjestelmien vertailu - tarkasti ilman käsiä

Tehdasasenteiset automaattiohjausjärjestelmät yleistyvät kovaa vauhtia hintatason laskettua. Otimme viime syksyn traktorivertailun koeajojen yhteydessä selvää kuuden eri merkin automaattiohjausjärjestelmien ominaisuuksista. Testissä oli mukana Claas: Claas S10, Deutz-Fahr: iMonitor II, John Deere: JD 4600 CommandCenter, Massey Ferguson: Fieldstar-5, New Holland: Intelliview IV, Valtra: SmartTouch.
John Christensen
Testissä oli mukana Claas: Claas S10, Deutz-Fahr: iMonitor II, John Deere: JD 4600 CommandCenter, Massey Ferguson: Fieldstar-5, New Holland: Intelliview IV, Valtra: SmartTouch

Traktoreiden automaattiohjausjärjestelmien osalta pätee vanha viisaus: Sellaisen järjestelmän käyttäminen on helpointa, johon käyttäjä on jo aiemmin tottunut. On huomattavasti helpompi ottaa käyttöön järjestelmä, jos kyseisen traktorimerkin käyttölogiikka on jo valmiiksi tuttu.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa Koneviesti Digi edulliseen tarjoushintaan.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit