Traktorit
Esittely Jake Valtra T174 Palfinger 19.001

Jake-varusteltu Valtra linjatyökäyttöön – lappajärveläinen Jake Finland Oy on erikoistunut traktoreiden nosturivarusteluihin

Lappajärvellä toimiva Jake Finland Oy on erikoistunut maataloustraktoreiden varusteluihin. Uusin aluevaltaus on kokonaisten maastonostureiden toteuttaminen Valtran traktoreihin perustuen. Traktoriperustaisella kappaletavaranosturilla on monia etuja.
Tommi Hakala
Lappajärvellä toimiva Jake Finland Oy on tunnettu traktoreiden varustelija. Etenkin puutavarakuormainten sovitteiden valmistajana Jake-kuormainasennuksista on muodostunut lähes standardi. Yritys on nyt laajentanut toimintaansa kokonaisten maastonosturiyhdistelmien valmistukseen.

Maataloustraktoriin asennettu kappaletavaranosturi ei ole uusi idea. Kunta/teollisuuskäytössä näitä yhdistelmiä on aikojen saatossa ollut paljonkin. Traktorialustan etuna on maastokelpoisuus, ja traktoria on voitu nostotöiden lisäksi käyttää auraukseen ja perävaunun vetämiseen. Monissa töissä kuorma-autoihin perustuvat monitoimiyhdistelmät ovat kuitenkin korvanneet traktorit nostokäytössä.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää